2012年12月26日星期三
het is een fantastische pan voor iedere kok
Het belangrijkste in de keuken zijn goede pannen モンクレー. De kwaliteit van een pan zit hem niet alleen in de degelijke productie ervan, maar wat ook heel belangrijk is het materiaal waarvan de pan gemaakt is. Misschien kent u de bekende bk pannen. Ze zijn van goed materiaal gemaakt en bevatten een antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat de kans op een heerlijk kookresultaat heel erg hoog ligt. Hiervoor hebben we een gouden regel: hoe beter het materiaal waarvan de pan gemaakt is de warmte geleidt, des te mooier is het bakresultaat.
Een goed geleidende pan warmt snel op en koelt snel weer af. Daarom is het veel beter mogelijk om controle over het bakproces te houden dan bij een minder goed geleidend materiaal. Daarnaast is de warmteverdeling door de goede geleiding gelijkmatiger en wordt ook de zijkant van de pan mooi warm, wat noodzakelijk is voor bijvoorbeeld de bereiding van een biefstuk.
Aan de absolute top in het pannenspectrum staat om deze redenen de koperen pan. Koper geleidt heel goed de warmte en levert daarom prachtige bak- en kookresultaten op. Koperen pannen hebben wel enkele nadelen bijvoorbeeld dat veel producten mogen vanwege de gezondheid niet in puur koper worden bereid. Het materiaal moet zeer regelmatig gepoetst worden. En ten slotte blijven de koperprijzen stijgen, wat de pan een zeer kostbaar product maakt.
Door de nadelen van koper gaat de voorkeur vaker uit naar pannen van hard geanodiseerd aluminium モンクレール ダウン. Hard geanodiseerd aluminium geleidt bijna even goed de warmte als koper maar brengt geen vergiftigingsgevaar met zich mee, is een stuk minder kwetsbaar en bovendien goedkoper. Deze harde pan is zeer duurzaam en er mag met metaal worden gewerkt. Wanneer u hem schoonmaakt mag een schuurspons en Vim worden gebruikt
Goede pannen moeten dus geschikt zijn om in te bakken en te koken.
Met een goede geleiding kan het voedsel in de pan mooi bruin worden en krijg je heerlijke gebakken uien, prachtige gouden aardappeltjes en schitterende sauzen en jus. Bij goed gebruik levert de pan geen problemen met aanbakken op. De pan moet even rustig worden voorverwarmd, voor er boter of olie in gaat. Vervolgens zal het te bakken product even vastkleven aan de bodem van de pan, dat hoort bij het proces van korstvorming. De zijkant van het vlees kan worden dichtgeschroeid tegen de zijkant van de pan, die door de goede geleiding ook mooi warm en dus bruikbaar is geworden. Als de korst klaar is, laat het product vanzelf los en kan er een mooie bruine jus worden gemaakt.
Conclusie
Hoewel de koperen pan qua geleiding de beste pan is, verdient de aluminium pan in veel opzichten de voorkeur モンクレール ダウン. De geleiding van het hard geanodiseerde aluminium is zeer goed en het materiaal duurzaam. De pan is zeer slijtvast en kan dus met een gerust hart goed schoongemaakt worden met schuurspons en schuurmiddel. Kortom, het is een fantastische pan voor iedere kok, die een leven lang meegaat!
订阅:
博文评论 (Atom)
没有评论:
发表评论